Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Alfa Romeo 156 Club

alfa romeo 156 club
Heureka.cz - porovnávej ceny a srovnávej produkty!

Vaše oblíbené servisy

Chceme vytvořit seznam kvalitních a prověřených servisů z celé republiky. Pomozte nám a ukažte nám váš oblíbený servis!

Všichni víme jak nepříjemný je dávat auto někam do servisu, kde nikoho neznáte, nevíte jak kvalitně pracují, nevíte jestli vám náhodou neprohodí díly atd... A proto padlo rozhodnutí, že by se udělala neoficiální síť opraven 156tek. To znamená, že jestli máte u vás ve městě kamaráda s dílnou nebo lakovnou či autoelektrikáře nebo motoráře atp. a víte, že je dobrý, slušný, co se cen a kvality práce týká. Tak prosím o kontakty na tyto dílny, lakovny a podobně na email honza@alfa156.cz.

Jedná se o to, že vytvoříme seznam, který zde uveřejníme. Do seznamu přidáme pouze dílny či servisy doporučené od registrovaného člena. A předem upozorňuji, že se nejedná o reklamy ani o nic podobného, ale o snahu, která má přinést zkvalitnění servisu vašich miláčků. A teď trochu agendy: Pokud někoho doporučíte, přejeme si, aby jste to v daném servisu či dílně osobně domluvili a aby s tím souhlasili. Potom mi informace pošlete na meil, mi to probereme a do subjektu zavoláme. Když bude vše v pořádku, uveřejníme ho na webu s tím, že vám zašleme plakátek, na kterém bude, že tento servis doporučuje web alfa156.cz. A poslední věc, z každého města zařadíme do seznamu jeden servis, lakovnu, elektrikáře, klempíře.

Děkuji za vaší budoucí snahu toto podpořit. Honza



komentáře