Ciao,potřeboval bych poradit s takovou maličkostí..Když otočím klíčkem v zapalovaní tak se mi na displeji ukáže kontrolka s klíčem a nápis key code..Až po několikátém vyndání a otočení klíčku to zhasne a já můžu v klidu nastartovat..Nevíte někdo co s tím..Předem děkuji za rady
20.47, 16. 10. 2009, odpovědětTak to budeš mít problem se snímacím kroužkem atd. Tak zajed a kouknem na to.
21.46, 16. 10. 2009, odpovědětOdkud si..Co by to stálo..
22.02, 16. 10. 2009, odpovědětcago mal som ten isty problem stavalo sa to coraz castejsie az to odislo a domou ma dotiahli oprava cca 24H a 80eur.zohnal som borca ktory tak opravil uz 4 alfy problem neni v nacitavaciom kruzku na spinacke ale v imobilizerovom boxe podla jeho slov vymenil mi tam jeden obvod a nejake stare suciastky a od tedy uplne v poriadku nacitava na prvy sup imo. box sa nachadza nad a za poistkovou skrinkou je to cierna skinka cca10*5cm na dvoch skrutkach kluc 10 s dvomi konektormi pricom jeden kablik vedie do spinaciej skrinky ten najdes ked zhodis spodny kryt pod volantom nad kolenami blba robota cca20min. ale da sa podla mna to zvladne opravit aj sikovny elektrikar. kdybi neco borcove t.c.+421908141119
14.03, 17. 10. 2009, odpovědětsi mi teraz dal chorbaka do hlavy. mne to tiez niekedy robi a teraz ked sa budem moc nudit, mozno sa na to uz pozriem. na tom plosaku sa okrem lacnych cinskych kondenzatorov asi nema co ine pokazit.
14.18, 17. 10. 2009, odpovědětale vyskusaj obidva kluce ak to robi stale tak to by nemala byt ina zavada aj ked moze byt. mne to nenacitavalo sporadicky raz za cas a vzdy nacitalo kluc max.na 5 pokus ale pomalicky sa to coraz viac opakovalo az raz som krutil klucom 35min potom zase na chvilu pohoda a po tyzdni odtah domou podcenil som to a doplatil inac borec je s prievidze dufam ze vam to pomoze alebo pomohlo
14.35, 17. 10. 2009, odpovědětno mne tiez zacal dnes blbnut imobilizer stale mi svieti kluc a ani nenastartujem...vcera mi neviem preco stiahlo celu baterku museli sme startovat cez kable potom mi neslo radio pozrel som vsetky poistky boli ok ked som ich zalozil naspat uz radio fungovalo ale zase zacal blbnut imoblizer...
14.51, 17. 10. 2009, odpovědětja som dnes rozoberal stredovy panel kvoli vadnej ziarovke no a ked so mto poskladal zacal mi svietit imobilizer a tiez som nevedel pred obchodom nastartovat
16.26, 17. 10. 2009, odpovědětno neviem jedine co ma napada je popozerat ci ste nachtiac neodpojili nejaky kabel alebo konektor aj ked mne to odislo az teraz ked sa zozimilo(ale neviem ci to spolu suvisi) pred tim to nacitavanie obcas blblo ale pondelok odislo uplne a musel som to dat opravit vid clanok o nieco visie
19.34, 17. 10. 2009, odpovědětja mam pocit ze chyba bude v kluci hcem dat urobit novy len sa bojim ci to nebude zbytocne...a vravis ze chlapik je z prievidze len ako tam dopravim auto ked nenastartuje?
22.51, 17. 10. 2009, odpovědětKlíčem to není. a budou to vyhozený peníze. podle Mě
22.55, 17. 10. 2009, odpověděta cim potom to bude?
23.09, 17. 10. 2009, odpovědětnemusis pratat auto do prievidze dohodni sa snim po tel.a pravdepodobne bude stacit doniest a opravit len ten imobiliz.box,zhodis kryt pod volantom nad kolenami a uvidis kabel ktory vedie pozdlz celej spinacky spredu od sofera je tam len jeden (nie od spodu spinacky)ten ti padne hned do oka a vedie zo zadu a zvrchu poistkovej skrinky to sa da v pohode zhodit ja som to robil tiez prvy krat chalan mi ukazal len kablik po ktom mam ist
12.06, 18. 10. 2009, odpovědětked zhodis poistkovu skrinku zatlac ju do zadu dole a ked sa pozries do spodu do miesta po poist.skrinke zbadas 2skrutky na 10kluc tie povolis a uz musis len nejako dostat von ten imo.box blba robota ale ideto len radsej opatrne kablov je tam pozehnane tak nech si neurobis zbytocnu robotu navyse
12.13, 18. 10. 2009, odpovědětCiao,sem dneska asi přišel na to proč mi ten imobilizér blbne..Chvilku sem si s tim hrál a přišel sem na to,že na spínačce,hned pod klíčkem je takový černý prstýnek ke kterému vede kabel v textilní bužírce,tak sem ten prstýnek sundal a očistil ho a vše kolem něj.Zkusil sem otočit klíčkem bez toho prstýnku a svítilo to stále,dal sem ho tam a přidržel a pohoda žádný Code,a tak mě napadlo,že ten prstýnek přilepím Loctite gelem,byl tam trošku volně předtím,jen sem to mírně jakoby nabodoval a asi to má ten správný ůčinek..Uvidím jak dlouho to bude fungovat,kdyžtak ještě napíšu.Snad to pomůže i ostatním s tímto problémem..
13.40, 18. 10. 2009, odpovědětDalší nesmysl. Ten kroužek je cívka která nabudí čip v klíčku a následně snímá kód. Ta buď jde nebo nejde. Ta moje má odpor asi 4,5 ohmů.
16.10, 14. 5. 2024, odpovědět