Mám vyhlédnutou a do konce měsíce bych chtěl koupit tuto Alfu - motor 1.9 JTD 110kW. Může někdo poradit na co se soustředit při koupi, eventuelně nějaké osobní zkušenosti? Na netu jsem toho moc nenašel a tohle bude moje první Alfa (předtím Opel).
15.07, 8. 3. 2010, odpovědětje to skvela volba!!!ja tiež po tej alfe tužim!!!!osobne nemam žiadne skusenosti s Q4 4x4 iked na nete som čital všetko možne!!!mohla mať trochu večši kufor!!Za kolko si ju zohnal ak sa možem opytať???ma moc najazdene?? ja mam 156 a okrem naprav som snu moooc spokojni!!!Napravi by boli super ale naše cesti su nanič:-(( som zvedavi čo ti tu ludia napišu rad si prečitam aj ja nazori na tu Q4 tak držim palce ;-))
17.08, 8. 3. 2010, odpovědětVelka skoda, ze do crosswagonu sa daval len jeden jediny motor a to mizerny dizel 1.9 JTDm 110kW, ktoreho kultura chodu je naozaj otrasna. Nieco o tom motore si moze clovek precitat v tomto clanku (test alfy GT 1.9jtd q2) : http://www.autoweb.cz/recenze-testy-aut/alfa-romeo-gt-1-9-jtd-q2/16530?strana=2
17.43, 8. 3. 2010, odpovědětNevim co je spatneho na motoru 110kw,je to jeden z nejlepsich motoru co je v alfe.Never vsemu co ctes.
17.52, 8. 3. 2010, odpovědětsamozrejme pre setrilkov v dnesnej dobe ten motor nemusi byt zly, akurat je chyba ze sa ponuka motorov do crosswagonu obmedzila len na jeden jediny dizel
17.56, 8. 3. 2010, odpovědětmotor je ok ... pokial nieje dokantreny pozor vsak na volu v diferaku a servis a dielce su drahe na to auto ... predne brzdy cca 350 euro specialne pneu od 800 euro ale inac je v tom vozenie dobre ...na snehu je samosvor neocenitelny fakt .... lepsi ako elektronika
19.02, 8. 3. 2010, odpovědětLáďa, pokavaď je auto v dobrém tech. stavu tak si ho kup mohu doporučit jeden croswagon vlastníme, motor je v poho a prum. spotřeba 6,5l. Jasně bylo by fajn kdyby bylo na výběr z několika motoru ale 1,9 je v poho. Co se týká pohonu tak je suuuuper,i v letošní zimě se to rozjíždí jak na suchu a ty zatáčky no bomba.... :-) brzdy to má velké z GTA tak to i brzdí a co se týka cen náhr. dílů, tak to at si každý rozhodne sám. máme najeto 50tis a krom oleje se tam nic neměnilo, ani horní ramena atd... budou se kupovat nová letní pneu a brzd. desky. Auto se nějak nešetří ale ani zbytečně neníčí. mohu jen doporučit.
9.10, 9. 3. 2010, odpovědět