potrebujem poradit, odisiel mi palubny pocitac, pravdepodobne to bude len tlacidlo na prepinanie (ktore je na packe od smeroviek) pretoze display funguje. vie mi niekto poradit, co by s tym mohlo byt a pripadne ci by som to vedel opravit aj sam. dakujem
23.08, 9. 4. 2011, odpovědětMarek s tymto mam problem aj ja, je to vlatne set tlacidlo, konotorule sa s nim spotreba a mne teda potvrdzuje tempomat, neviem ci sa da vymenit len jedna packa, ale volal som do fiatu a teda ked mam ovladanie radia na volante a mam tempomat tak by ma to vyslo cca 580 eur.co je sakra dost, rada by pomohla
11.40, 12. 4. 2011, odpovědětMam tiez ten problem s packou na prepinanie spotreby.Da sa to nejak rozobrat a opravit?
19.09, 8. 6. 2011, odpovědětCavte chalani,ja som to spravil velmi jednoducho.Ked date dole kryt z volantu,tak do packy na prepinanie pal.pocitaca idu dva kable cierny a cerveny.Ja som ich normalne vytiahol a napojil som ich na jednoduchy vypinac.
11.37, 5. 11. 2011, odpovědětJa som to robil teraz. Rozobral som páčku, ale zistil som že to nebolo treba. Mal som upadnutý drôt z kontaktu na mikrospinacu. Stačí len vypáčiť krytku z tlačítka tam vytiahnut ten spínač ale musia sa uvolnit kabliky aby to išlo vytiahnut a potom buď vymenit ten spínač alebo len naletovat kablik ak je utrhnutý...
13.16, 7. 6. 2020, odpovědět