Ahoj, mám 156 1.9jtd rok 2004 sedan. Bez sportovních paketů. Občas vozím plné auto lidí a plný kufr a alfička pak vzadu skoro sedí na kolech, je tam tak 1cm mezera a když to vezmu přes nějakou nerovnost škrtá to. Dá se to nějak řešit třeba nějakýma podložkama aby se zadek zvedl třeba o 2cm a kolik to orientačně stojí? díky
12.06, 7. 2. 2013, odpovědětbud máš mega kola :D.. nebo tlumiče s perama v kopru
16.10, 7. 2. 2013, odpovědětak chodis stale plny tak su uz unavene struny - vymenit, pripadne medzi zavity napchat gumene dorazy - http://img2.hyperinzerce.cz/x-cz/inz/7142/7142807-mezizavitove-gumy-gumove-dorazy-do-pruzin-1.jpg
16.33, 7. 2. 2013, odpovědětdiky za radu dam tam ty gumove dorazy je to nejlevnejsi a nejjednodussi reseni, nejezdim porad plny ale auto uz ma 250 000 najeto a kdyz nahodou plny jedu tak to pak skrta... mam tam 16" kola
9.50, 8. 2. 2013, odpovědětahoj tak mam ty dorazy ale mam problem nevim jak to tam pridelat pri normalnim zatizeni je tam vetsi mezera mezi temi zavity takze ty dorazy tam nedrzi.
19.32, 2. 4. 2013, odpovědětzatim jsem pouzil elektrikarske stahovaky ale ty se casem prestipou
19.33, 2. 4. 2013, odpovědětJá mám 2.4 JTD a mám na zadku daný pružiny z kombíkové Lancie Themy, je to vyšší a o dost tvrdší :) Zároven to má výhodu, že to je nakloněný na předek, takže to má lepší těžiště než origo. Nevýhoda je, že rychleji odchází vše na přední nápravě a v zimě jak je prdel odlehčená tak trochu ujíždí, ale když do auta sedne 5 chlapů, tak se zadek mírně sníží a pořád tam mám min. 4cm rezervu! Musel jsem to vyřešit tak, protože starý pružiny byly už K.O a lemy mi prořezávali z boku gumy na sebemenším hrbu ;-)
21.17, 7. 2. 2013, odpovědětTak z tohodle umru, prej zvednuti zadku pruzinama z uplne jinyho auta zlepsi teziste, omg... Takovym trotlum bych Alfu zakazal. Kup si dodavku, kdyz chces vozit pet chlapu nebo naklad, vole. Sporwagon neni pracovni kombi, ale sportovni kombi. Tim ze das na jednu napravu jinou charakteristiku pruzin rozjebes akorat stabilitu celyho auta...
12.40, 12. 2. 2013, odpovědět