Zdravím vás chystám sa v blízkom case na repas zadnej nápravy tak zhanam informácie že čo tam dať a čo nie ,pretože značiek je veľa ale najradšej by som tam dal niečo čo je už vyskusane ,jeden predajca mi ponúka celú sadu sbs-nk za 300e cena je prijateľná len aby to niečo vydržalo:P Ocenim všetky vaše rady a reakcie Ďakujem prajem pekný deň
2.42, 22. 2. 2013, odpovědětPoydlzne ramena vo fiate, kupoval som min. tyzden za 108e obe, zadne ramena vyrobene na zakazku z pevnostnej antikory cca 80e a silenbloky do nich z Techplasty.sk -polyuretanovu gulatinu tvrdosti 85sha za 30e + flaska sustruznikovy, co mi vyrobil na to puzdra. Dobre to drzi aj pri jazdach nad 200km/hod
5.27, 22. 2. 2013, odpovědětJe tu niekto čo by mi to bol schopný repasnut ,aby to aj niečo vydzalo??
11.01, 23. 2. 2013, odpovědětU poliakov kupis na zadne priecne ramena polyuretanove silenbloky, Strongflex sa tusim volaju. To lahko prleisujes sam na kolene a vydrzi to dosmrti. Pozdlzne ramena musis kupit jedine nove.
12.30, 23. 2. 2013, odpovědět... powerflex ...
20.56, 23. 2. 2013, odpovědětPowerflex je prilis predrazeny.
8.36, 24. 2. 2013, odpovědětFAST. Komplet predek i zadek, cenovka necelych 10k. Ramena, silenbloky, kosti, ulozeni stabiku. Jsou tu taci co na to jen plivou, protoze to neni trikrat tak drahy TRW (podobny mytus jako ze do Alfy muzes nalit jen Selenii a blablabla) . Duvod je, ze si to tam nechali dat prasemechanikem. Nenech to udelat prase, nejlip sam pokud tomu trochu rozumis a nebudes mi problem. Delal jsem vloni na jare. Ted na tom mam skoro 49tkm. Zadni naprava bude stat okolo bura. Jen vymena silenbloku nema smysl v pripade, ze tam mas puvodni ramena. Uvidis sam, jak jsou (po tech 10ti letech, nebo jak to mas stary) mekky, v lisu je odrovnas. Cau
1.23, 27. 2. 2013, odpověděta navíc mají natažená oka - ty stará ramena...
17.36, 3. 3. 2013, odpovědět