Zdravím alfáci koupil jsem si alfu 156 2,4JTD chipovanou na 120kw před pár týdny vše šlapalo jak hodinky ale dnes jsem otočil klíčkem budíky mrtvé (otáčkoměr,tachometr,palivo,hodiny,teplota) ale kontrolky na blinkry a dálkové fungují jinak tma. a navíc k tomu celý blok zadních světel jak pravá tak i levá strana předek jde vše jak má tak mě napadlo zda neodešly nějaký pojistky stalo se mi to teď večer a po tmě se v tom rýpat nebudu tak zda s tím máte zkušenosti jestli by jste mě s tím poradily budu rád. z alfou jsem jiné problémy neměl nemůžu si ji vynachválit zatím nejlepší auto jak podvozkově tak motorově co jsem řídil děkuji za všechny rady :)
1.53, 29. 9. 2013, odpovědětMěl jsem podobný problém, zkontroloval bych pojistky .. bude to jedna z těch co jsou když se ohneš k pojistkám, tak ještě nad nimi, měl jsem podobný problém :)
9.16, 29. 9. 2013, odpovědětTak už to mám je to levý sloupec nalevo nahoře druhá pojistka od spodu červená 10 díky za rady :) zatím zdarec a ať vám alfy slouží :)
17.27, 29. 9. 2013, odpovědět