zdravím, najde se prosím někdo kdo by mi mohl poradit co mám dělat když se mi přetrhl řemen vyvažovacích hřídelí? jedu a zničeho nic z motoru zvuk jako by tam byl mixér jenom takové vzzzzz. oddělal jsem kryt rozvod" a mám přetržený ten tenčí řemen pod tím hrubým asi rozvodovým. proble¨ém je v tom, že nevím jak zjistit jestli mám potkaný motor, zadřený není, ale jestli je potkaný tak nechci zbytečně kupovat ten řemen a dávat ho nasadit. musí být zničený motor když mi praskl ten řemen, nebo se m"že stát že ho vyměním a pojede to?
20.29, 6. 1. 2014, odpovědětmam 156 r.v. 98 2.0 ts 114 kw díky za každou odpověď
21.07, 6. 1. 2014, odpovědětvytiahni ho a viacej ho tam nedavaj je na vyvazovanie na nic ine, ked som menil rozvodyna tomto type motora vzdy som ho vyhodil von, vobec sa s toho neroztriasol motor mal rovnaky chod. Takze vyjeb to do pice a ci sa ti pojebal hlavny zistis ci dymi viacej, ci ide ticho do otaciek, a ci ma rovnaky vykon. tie male remene navrhoval rovnaky kokot ako olejove cerpadlo.
21.24, 6. 1. 2014, odpovědětTakže asi mám jiný problém, než pretrzeny řemen. To auto mi nejede a pokud tam ten řemen nemusí být tak asi ani nevadí že je přetrzeny? Nebo tam ten zbytek něčemu překáží a proto mi to nejede? Mohlo se něco stát tím že se přetrhl?
10.59, 9. 1. 2014, odpovědět