ahoj vsichni, moc prosim o radu nebo nejlepe navod na vymenu rozvodu u 2,4 100kw.diagnostika mi pise p1320 cos je snimac vac.hrid. aten je pod rozvodovym kolem vacky. tak uz rovnou dam novy rozvod. alficku jtd mam asi dva mesice a borec se neak netvari kdyz jsem se ho ptal na rozvod.moc se mi do toho nechce ale nemam na vybranou je na ni prace jak na kostele a to je balik za praci a dukatu je malo. proto vas mocmoc prosim a predem dekuji za reakce
19.46, 1. 3. 2014, odpovědětnetvari sa preto, lebo uz vie, ze motor musi vyvesit aby sa k rozvodu dostal. je to za robota za trest na cely den :). a radim ti s hlavnym rozvodom rovno vymenit aj vonkajsi plochy remen s kladkami. samozrejme nezabudni na novu vodnu pumpu !
21.08, 1. 3. 2014, odpovědětjasny, vse pujde ven. ale to casovani se na stavi jak? na klice si udelam svoji znacku ale na vacce by mela byt ale nenasel jsem priklak jako u fiatu tam je na vyku ventilu. to vackovy kolo musim sundat abych se dostal ktomu cidlu a vodni pumpe.
8.20, 2. 3. 2014, odpovědětcasovanie nie je problem. teda ja som to s kamosom robil na jtdm a nepotrebovali sme nijake pripravky. vsetko sa da pekne oznacit. stiahni si niekde Autodata, napr. verziu 3.18 a tam mas pekne rozkreslenu vymenu rozvodu aj so znackami na tvoj 100 kW motor
10.23, 2. 3. 2014, odpovědět