Ahoj mám 156 2,0 Jts mám problém že auto za jízdy přestane fungovat.Po sešlápnutí plynového pedálu se nic neděje při vyřazení jde motor maximálně do třech tisíc.Po nastartování motor drží otačky ve dvou tisících a svody jsou uplně červené.Vyměnil jsem klapku vzduchu a žádná změna po odpojení baterie auto funguje a po 30 km se to opakuje někdy jezdím týden a auto šlape jak hodinky.Díky za pomoc Lukáš
19.55, 5. 3. 2014, odpovědětrozpalene zvody = chudobna zmes. pokial este nemas prepalene diery v piestoch, tak s tym vobec nejazdi. klapka s tym nic nema. skor sa zameraj na lambda sondy, lebo ti to zle meria. idealne to hodit na pocitac a odmerat, aky to robi pomer benzin/vzduch. ziadna kontrolka ti nesvieti alebo nemas to cipnute nahodou ? a zozen si dobry hasicak, moze sa ti zist :) ps: aj katalyzator to uz tiez bude mat uspesne za sebou
11.05, 7. 3. 2014, odpovědětNevím jak 156, ale některý auta toto měli když jim odešel plynový pedál který je ovládaný elektricky, tak ŘJ zvýšila otáčky aby se vůbec dalo dojet do servisu např.
18.19, 7. 3. 2014, odpovědět