Ahoj všem, prosím o radu. Již od podzima řeším jak rozchodit jeden problémek s topením-klimou. Jde o to, že mi fouká u jedné zóny stále stejně teplý vzduch ať nastavím 18 nebo 25st. Diagnostika hlásí \"špatné čidlo teploty\", ale kde ho mám hledat....Děkuji
13.41, 21. 5. 2014, odpovědětTeplotni cidlo najdes primo na klimatroniku z druhe strany,musis vyndat ten stredovej panel a povolit klimatronik,kdyz ho pak natocis tak na leve strane uvidis valecek a to je ono,pootocenim ho vyndas ven
22.14, 21. 5. 2014, odpovědětjoo, dnes jsem to měl rozdělaný. Díííky Ale pokud by přeci byl špatný toto čidlo(senzor) tak by přeci nešly obě zóny nebo se snad pletu???
22.57, 21. 5. 2014, odpovědět...nikdo nic, žádnej nápad v čem by mohla být chyba???
18.05, 22. 5. 2014, odpovědětmozno ten system ostal zacykleny v nejakom medzistave. resetik jednotky si poskusal ? Klíč zapalování otočit do polohy STOP Ovladač teploty nastavit na maximální teplotu Ovladač ventilátoru nasatvit na 0 Ovladač směru proudu vzduchu nastavit na maximum (úplně doprava) Klíč zapalování otočit do polohy MAR, nestartovat. Ovladač ventilátoru nastavit na AUTO Ovladač ventilátoru nastavit na 0 Ovladač ventilátoru nastavit na AUTO Ovladač ventilátoru nastavit na 0 Klíč zapalování otočit do polohy STOP
14.45, 23. 5. 2014, odpovědětNikdo nic, neporadi??? Dekuji
18.36, 30. 6. 2014, odpovědět