Ahoj chlapi,chalani? Dnes byl špatnej den.Dopoledne sednu do alfy 156 1,6ts a vpohodě nastartuji motor.Zmačknu spojkovej pedál a chci zařadit jednu a co?NELZE!!Pokouším se opakovaně a NELZE!!Vypnu motor a pokouším se zařadit a nebyl problém.Tak opakovaně nastartuji a řadím-NELZE!!Spojka jde do poloviny lehce a zavěr jde ztuha.Poraďte prosím co mne čeká na alfině,co je za problém.Dííky.
22.16, 8. 8. 2009, odpovědětpocuj ja som raz parkoval doma tak na jesej a nejakahavet potkan si doniesol do mojeho motora velku kost a ta mi zablokovala tiahlo riadenia siel som na 2 a 4 do prace a ked som priisel na miesto tak som sa na to siel pozriet a ako pisem nasiel som tam velikansku kost este ze sa mi nepistil do kablovacky
22.38, 8. 8. 2009, odpověděttak to je huste, vselico som uz pocul, ale toto... :)))
20.02, 19. 8. 2009, odpovědětskus skontrolovat tie paky od tiahla
22.38, 8. 8. 2009, odpovědětresp moze to by este spojka vytlacne lozisko sa ti povolilo alebo prasklo
22.38, 8. 8. 2009, odpovědětspojka ti jde stejne jako predtim? nebo se ztuhla az ted. i bez nastartovani jde stejne ztuha? mrknul by jsem se na hydrauliku ... pak na spojku ...
19.42, 9. 8. 2009, odpovědětspojka jde: bez nastartování jde do polovic lehce a pak ztuha. Jak nastartuji motor tak jde zlehka. Zítra jedu do servisu,tak uvidím co to může být.Ale kurevsko mne to mrzí, mám ji rok a bez porušky.První pro mne závážná porucha.Pak pisnu,jak jsem dopad. čaute
22.20, 9. 8. 2009, odpovědětS velkou pravdepodobnosti mas v haji spojkovou lamelu. Vytlacilo se ti do ni lozisko. resil jsem stejny problem pred 14 dny. Zajed si do servisu a nech si to zkotrolovat. Pocitej s cenou kolem 8000,- ale bude jako nove. Cau ahodne stesti s opravou Lukas
20.04, 9. 8. 2009, odpovědětDěkan za odpověď,snad to nebude tvůj případ.To je velmi drahá záležitost,viď?? Jak jsem již psal,jedu zítra do servisu,tak uvidím.Pat se ozvu,co mne to potkalo za štěstí. Do servisu to mám 500metrů,tak to nějak převezu.Zasunu jedničku a pak start.A jízda smrti,dvojka už nejde hodit. tak hoj.
22.27, 9. 8. 2009, odpovědětVčera jsem měl stejný problém, sešlápnu spojku a nejde mi tam rychlost, po chvilce se mi tam podeřilo narvat nějaký kvalt a rozjel jsem se. Čím rychleji jsem jel tím řazení bylo lehčí. Největší problém 1, 2 a zpátečka. Při podřazení v odbočení to řvalo jako bych řadil bez spojky, spočítal jsem skoro všechny zuby na převodovce. Prostě to bylo peklo a to mám mazlika pár měsíců a zčíná se to pomalu všechno sr.t . Doufám že nemám stejný problém jako 77-48-82-161.kmenet.cz jinak se stoho tu střelit. Pa Kuore Sportivo
9.39, 22. 8. 2009, odpovědětAhojte!Jasně že jsem byl v servisu. KONTROLA HLADINY BRZDOVÉ A SPOJKOVÉ KAPALINY.To co jsem zapomněl si zkontrolovat.Hladina byla pod minimum.Kapalinu mi dolil a 3-5 minutek jsem šlapal na spojkovej pedál.Po chvíli se pedál opět vrátil do stejné polohy a bylo vše O.K.Ale ku.va jsem se styděl,co jsem za uživatel auta a nekontroluju maziva a kapaliny.Chlapci v servisu s označením R-servis v Havířově jsou opravdu machři a jsem s jejíma službama spokojen.
10.50, 23. 8. 2009, odpovědětvidel bych to na pojku.mel jsem ten samej problem
11.41, 23. 8. 2009, odpovědětZdravim chlapi .. s niceho nic mi nejde zaradit dvojka ..ostatni stupne bez problemu ..cim to muze byt ?
23.51, 31. 8. 2015, odpovědětMesar
18.08, 30. 7. 2023, odpovědět