Ahoj, nevíte někdo, jestli se dají vyměnit na 156 po faceliftu obyč. světla za světla s xenonama? Držáky budou asi stejný, ale jde mi o naklápění, manuální bych samozřejmě nezapojil, ale jestli bude fungovat to automatický. Nezkoušel jste to někdo?
11.41, 11. 9. 2009, odpovědětTak nikdo jste nad tím nepřemýšlel, nebo to dokonce nezkusil?
22.27, 11. 9. 2009, odpověděturčite sa to podľa mna dá len ja by som skôr prijal vetlá s čočkov + angel eyes nie devil eyes
5.50, 14. 9. 2009, odpovědětNa podvozku jsou snímače a ty dávají signál řídící jednotce která reguluje naklápění světel. Jednoduše řečeno funguje to jako gyroskop. Je to docela drahá záležitost a zásah do elektroniky.Čili, kup sadu HD a sklop si světla k silnici abys neoslnoval a budeš spokojen
6.52, 14. 9. 2009, odpovědětTo je jasný že budou s čočkou. Ono na Facelift se ani nějaký devil eyes nedělaj, a mě se to nelíbí ani na starších. Mě jde o naklápění světel, jestli bude fungovat automatika atd. Jestli jsou tam ořipravený kabely ke snímačům na nápravě atak.
6.53, 14. 9. 2009, odpovědětTo je jasný, že xenon musí mít ostřikovač, to je to nejmenší, ale musí tam být snímače na zadní nápravě, který snímaj zatížení auta, a podle toho ti naklápí světla. A taky samozřejmě že konektory do světel budou mít jinej tvar, avětší počet pinů. Spíš bych to chtěl vidět na vlastní oči, co tam je a pak se rozhodnu, jestli to předělám a nebo ne.
16.36, 14. 9. 2009, odpovědětJe to tak, že mám jednu lampu po lehkým ťukanci kaput, tak ji musím chtě nechtě vyměnit, tak že bych rovnou udělal obě a přestavěl to na xenony, ale nechci tam bastlit HID, to je brutus.
16.39, 14. 9. 2009, odpovědětTen odkaz je na Eper. Já mám 2003 po faceliftu a tak jsem si to našel podle svýho auta. Já bych ti nedoporučoval do toho se pouštět, vrazíš do toho spousty peněz a fachčit ti to nebude. Kup HD sadu a tu si namontuj. nejjednodušší a nejlevnější řešení
23.56, 14. 9. 2009, odpovědětto Cust: To je přeci blbost, dávat do klasickejch světel bez čočky HID. To se pak nedivím, že vás ty policajti furt buzerujou. Vždyť ty klasiky mají úplně jinou ořezovou hranu, než má xenon. čočka.
6.51, 15. 9. 2009, odpověděttak to tu pročítám a před několika měsíci jsem se do toho chtěl poutět taky-teda jen do chvíle než jsem si přečet vyhlášku HID sada je to nejmenší, ostřikovače se dají lehko dodělat, ale je tady výše zmiňovaná nutnost automatiky naklápění podle zatížení zadní nápravy a pak taky jeden dost důležitý fakt a sice že čočky samo o sobě jasný, ale tysvětlomety musí mít homologaci pro zástavbu xenon výbojek-vyraženo zvenku na skle ;-)
15.56, 12. 1. 2013, odpovědět