Nazdar. mam 1.8 106kw r.v.98 Po nastartovani kym bezi na sytic tak je vsetko ok ale ako pomali otacky klesaju tak klesaju az tak ze sa zacina triast a sa mi zda ze aj nepravidelne bezi a az kym sa tak nedusi ze az zdochne. aj ked pridavam plyn tak sa dusi az ked dlhsie drzim pridane tak vyleti do otacok ale aj pri pohinani sa dusi . viete mi s tym pomoct???
16.58, 10. 3. 2010, odpovědětspinava skrtici klapka nebo vaha (mel sem podobne pak uz neslo nastartovat vubec chytlo a hned se to udusilo) ja mel nastesti jen spinavou klapku jen sem vycistil a musel sem jeste pres diagnostiku vymazat chyby a nastavit skrticku do zakladni polohy pak uz ok :)
17.53, 10. 3. 2010, odpovědětA sviecky by to nemohli byt???
19.38, 10. 3. 2010, odpovědětNo klapka cista... vaha takytak... sviecky som pre istotu kupil nove orig. NGK Vie mi niekto napisat ktore elektronicke veci by mohli mat este vpliv na start? lambda ci krokovy motorcek alebo cidla nejake? termostat novi s cidlom... Ci mam restartovat RJ moze byt aj v tom problem?
20.25, 3. 8. 2010, odpovědětsam si si spravne odpovedal. hocico z toho moze byt zrada
15.48, 4. 8. 2010, odpovědětNo precital som forum a assi dalsia vec co vymenim bude lambda sonda... Len ak ju vymenim budem vidiet hned rozdiel ci budem musiet ist na diagnostiku aby vymazali zavady ??
16.58, 4. 8. 2010, odpovědětulozena zavada po vymene nebude mat vplyv, cize ak je zla sonda, uvidis to hned.
17.18, 4. 8. 2010, odpovědět