Tak si dneska ráno vesele vstavám do práce z dojmem, že už je pátek a že se pujdu večer střískat do hospody, no a tato nálada mi vydržela do ty doby než jsem přišel k autu a zasunul klíček do zámku a auto bylo odemčený, radio za 6 klacků v prdely, boční zásuvka vybrakovaná a co mě dorazilo, že mi ten zmrd vzal taky mou oblíbenou banánovou tyčinku.... No každopádně do ty hospody pudu a just se vožeru na mou alfičku :((((...
7.58, 12. 11. 2010, odpovědětMne si vybrali za 10 dní 2x to ma šlo jebnúť :-) Ale nič nebolo poškodené ale Radio preč ale neviem načo mu buďe keď panel mi zostal :-) a vzal si par vypalenych CD :-) to sa mu oplatilo .... uz parkujem inde a je klidek ale dokedy :-) Neviem do alfy sa da dostat nejak moc jednoducho co som pocul ....... keby som ho chytil ako je v mojej alfe to by bol jeho koniec ..... Muay Thai FOREVER
8.30, 12. 11. 2010, odpovědětTaky na štěstí nebylo na autě nic poškozenýho, zřejmě to asi fakt nebude problém se do ní dostat.. Já vůl jsem právě dával ten vyndávací panel do kapsy za přední sedadlo, tak jsem na to doplatil. Kdybych ho načapal v tom autě tak bych ho asi tím radiem umlátil
9.05, 12. 11. 2010, odpovědětnie je problem sa do nej dostat
10.45, 12. 11. 2010, odpovědětAlfinku mas bez alarmu??? Ci ho dako obisli???
10.47, 12. 11. 2010, odpovědětJo jo bez alarmu... Pouze červené dioda mi blikala v autě, ale koukám že ho to moc neodradilo
11.22, 12. 11. 2010, odpovědětTo chce odpojit v předníchn dveřích táhla od zámků a otvírat to jen dálkáčem. Dostanou se do toho tak,že kleštěma otočí celý zámek na klice a tím se pohne tálo a je odemčeno.
19.49, 12. 11. 2010, odpovědětLujdzy, je vidiet na zamkoch stopy po kliestoch? Kua, to by ma vazne nenapadlo .....
22.15, 12. 11. 2010, odpovědětHlavně to tady hodně popisujte, ať si to každá 15tiletá lapka může vyzkoušet. Vy jste fakt nejvíc .... ani nevím jak bych vás pojmenoval. Jinak upřímnou soustraz. Mě během půl roku 3x.
13.00, 13. 11. 2010, odpovědětNo asi to nebude moc velkej problém. Mě vykradli auto nedávno a mám rejpanec pod zámkem, vypadá to, že nějakej předmět zarazil pod kliku v místě zámku a v poho si auto otevřel.
21.14, 13. 11. 2010, odpovědětpresne tak, tieto finty davno kazdy pozna
21.43, 13. 11. 2010, odpovědětmě káru zatim nevykradli ale už jsem otestoval alarm, i jak to jde otvírat a jistí to garáž na kteru příští týden pujdou ještě dva golemy od tokozu. a venku v autě nenechávam nic, ani škrabku na sníh :-) mam 3 auta tak to nosim všechno u sebe a je to...
16.59, 14. 11. 2010, odpovědětMě ji taky nedávno vykradli, taky nic nepoškodili a vzali mi z kufru krabici s mým starým dřevěným volantem vč. airbagu, trychtýř na naftu a puzdro na panel radia, ovšem radio tam nechal i CD. Jo a ještě mi roztrhal papírovej dřžák na colu z Mekáče na sedačku... Idioti to jsou
20.14, 15. 11. 2010, odpovědětTáhla bych neodpojoval-jedinej výsledek bude že nebudeš mít otevřený auto nepoškozený,ale budeš mít daleko větší škody a to - ohnutý obě kliky od dveří a to až tak,že budeš mít okolo těch klik zdeformovanej plech dveří a pak ti stejně cihlou rozbijou okýnko - to chceš?Jen ať si tam klidně vlezou,pokud nic nepoškodí-mám to vyřešený tak,že kliky mám už od těch zmrdů tak uvolněný,že stačí za ní trochu vzít a je uvnitř.No,rádio a nic uvnitř nenechávám - vyndavám ho a dám ho do kufru - od kufru mám odpojený táhlo,takže smůla,nemaj se tam jak dostat-a zadní znak jsem zalepil a otevírám kufr jen elektricky.Od tý doby co zjistily že se do kufru nedostanou,tak mám klid a do alfy mi už nikdo neleze.A i když by náhodou,tak ať se tam podívá,stejně tam nic nenechávám.A vyndat rádio je otázka asi 10 sekund-pořád lepší než jednou přijít o 6 litrů.
23.19, 16. 11. 2010, odpovědětNo u strany řidiče hned vedle zámku na chromový klice jsem měl rýhu asi pul cm velikou a klika se mi zdála tak trochu povytažená jak ten smrd za to asi cloumal, těžko říct jakým způsobem se do toho dostal, zřejmě do toho něco vrazil zakur..vená fetka. No co už, teď jen přemýšlím jak to zabezpečit či do toho vůbec něco vrážet, aby mě to zas ty čorky nevybraly..., ale hudba z tel. mě vážně nebaví poslouchat, připadám si jak v žigulu
12.40, 23. 11. 2010, odpovědětA papiere od vozidla vam nezobrali? alebo kde ich mate?
14.29, 23. 11. 2010, odpovědětKDE ASI U SEBE NE NECHÁVAT JE V AUTĚ JE PIČOVINA
15.31, 23. 11. 2010, odpovědětpapiry,penezenku,kreditku i s papirkem na kterem je napsany PIN je v supliku pred spolujezdcem !!!
15.19, 23. 11. 2010, odpověděttak zeby som stale nosil papiere zo sebou ked idem do auta....!!! a zase neviem presne co budu chciet odomna pri policajnej kontrole
16.25, 23. 11. 2010, odpovědětDANNI KOLIK TI JE LET ŽE NEVÍŠ CO MUSÍŠ DÁT PŘI POLICEJNÍ KONTROLE?????????
16.40, 23. 11. 2010, odpovědět19... a? ja len ze som pocul aj take ze policajt pytal modre z neba a ked ze to nemal tak dostal pokutu.... a mna kontrolovali len raz aj to len pozreli nalepky na skle a vodicak
18.03, 23. 11. 2010, odpovědětaaa Dobre, nic som sa nepytal !
18.04, 23. 11. 2010, odpovědětpapíry v autě nenechávám, jediný co jsem tam měl tak zelenou kartu a ta tam zůstala...
6.47, 29. 11. 2010, odpověděttak včera v noci si to podle vašeho návodu někdo vyzkoušel jak se otvírá moje alfa.moc dík
19.18, 4. 3. 2011, odpovědětZdar, tak welcome in club. Me minuly tyden, a zamek znicil tek koumak tak, ze potrebuju novej, celej rozlamanej, ani nejdou uz otevrit dvere, takze shanim novej, timto dekuju za nabidky pokud ma nekdo zamek - ten co je treba zmacknout na otevreni dveri....
20.36, 4. 3. 2011, odpovědětmě vyvalil celou kliku pěkný zářezy od hasáku či co
20.38, 4. 3. 2011, odpovědětMinulý týden se moje alfička bohužel také stala jednou z otevřených pomocí montérpáky... no, nejpíš se i já budu muset naučit každý večer vytahovat celé rádio.. nejdřív ale dát dokupy rozbitou palubovku, dveře a zámek.. Ale nadruhou stranu, téměř tři roky pobytu většinou po ostravských ulicích bez pokusu o vloupaní je už celkem úspěch, což? ...alespon tak soudím z toho co jsem si tu ted přečetl.. :)
22.13, 6. 7. 2011, odpovědětTak toto sem zažil před 14.dny, ma MP 3 dvanact let stará Sony je fuč někde v ostravské zastavarně. Nějaky feták nebo uchyl mě pod klikama před. dveří prorazil plech dveří poněvadž se jedněma nedostal. Kolega karosař 3000 kaček za práci + mamíchaní 1,5 dl metalízy tužidlo ředidlo necelé pětikilo.
17.09, 9. 7. 2011, odpovědět