Nevím kam to mám zařadit tak proč ne sem. Tak jsem se chtěl pochlubit, že alfička je doma. Je to ta stříbrná 156 JTD 103KW od martina. Jede fakt dobře, vše funguje a ješte líp vypadá. Krásná kára. Dneska jsem pošolichal nějaký ty drobnosti, ale co mě štve. Zespoda je celej motor od oleje. Nemám zdání kde to může týct. Zítra to oplachnu nějakým tím odmaštovačem a budu hledat. Nějaké návrhy kde je nejčastěji problém??
20.36, 27. 8. 2011, odpovědětPředevším v Alfě, připrav si tak 30 papírů a šetři dál. Zase nějakej bulik, co nalítnul!
21.45, 27. 8. 2011, odpovědětvyndej pretesni a bude to ok,naoko. Ja som dal za 1.9JTD 77kW 1999, s dovozom z talianska 800eur :) a olej tecie len medzi prevodovkou a motorom, ale aj tak pojde zotrvacnik a spojka na vymenu coskoro takze coskoro to aj ostranim. Inak olejova vana je sucha ako by tam ani oleja v motori nebolo ... Pisal som o tom ze niekto si kupi za takze kacky alebo jura a mysli si ze ma nieco extra, pritom jedine co bolo extra je cena...
22.09, 27. 8. 2011, odpovědětUž je to jasný, potřebuje přetěsnit olejová vana.Tak to není žádná hrozná závada. Je na to nějaký těsnění nebo stačí tmel??
18.53, 28. 8. 2011, odpověděthento je total picovina niekto nevie vypustit olej dat dole olejovu vanu a dat tam nove tesnenie. S tym silikom je to prejavom neschopnosti.
10.34, 29. 8. 2011, odpovědět