zase sa riesi ze niekto nema rad alfu ? ked ma nieco nebavi nerobim to, ked nieco nechcem tak to nerobim, jednoducho tito vyjebanci zakomplexovany provokativni maju problemy hlavne saami zos ebou alebo nemaju alfu a chceli by, alebo by chceli ale b oja sa tak co uz ? budem zhadzovat ked uz nemam. Mili moji vazim si vas ale ste na nespravnom mieste, vase miesta su vecsinou v areali polikliniky v konkretnom mieste oddelenie, to nemozem zabudnut ! kam by tupec isiel. Vola sa to PSYCHIATRIA alebo PSYCHOLOGICKA AMBULANCIA. CO sa tyka alfy som vam vdacni ze ju nemate pretoze nova 159 v tupcovych rukach je ako svini perlu ... Ten co to napisal nadomnou ze najradsej by som ti uz picu rozbil za toto... ty debilek nevyhoneny..., to je jednoducho zufalost komunikacie s sprostym tupcom ktory ho vytocil. Lenze to tu bude staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale staaaaaaaaaale a zas a navzdy kym nebude registracia. Myslim ze ten co napisal tu reakciu najradsej by som ti uz rozbil picu ... ten by sa hodil na admina. Pretoze plne suhlasim s jeho stylizaciou, ziadne filter slov, narovinu a tiez citenie k tejto znacke, preto taka reakcia. Karel sa na to vyjebal a mozno je jednym s nas kto tu pise "vselico".
17.50, 8. 9. 2011, odpovědět