daju zanovny a podobne ojeby. Automechanik pokial je ojebavac ma profesiu kde si totalne moze nahrabat a nikto to nezisti, ked robi veci v motori a podobne, zotrvacnik a spojka su drahe veci a je to v motori. Kto zisti ci je to nove alebo zanovne ? ci tam neprehodil pouzivanu vec. Toto prameni s jedneho ojebiku. Kupoval som najprv cidlo na moj dojebany termostat. tak som ho kupil nepomohlo. Potom volam do elitu ci ich predavaju bez cidla alebo s cidlom lebo uz ho mam. Ze bez cidla sa neda, len s cidlom. Pridem za tym mechanikom dal mi termostat zaplatil som a cidlo ? ze to sa nedodava cidlo sa dokupuje zvlast.Od vtedy mi je jasne ze veci co potrebujem menit teda rozvody zotrvacnik a spojku to jednoducho nechcem lebo mu neverim. Navyse bral som od neho veci na alfu lebo je jediny co poznam a je sikovny, alfy robi uz desat rokov, vecsina 156tky a tie nazory ... :) hovorim ze alfa auto roku 97, on ze aj punto bolo auto roku co s toho ked je to pica spinava talianska. Prisiel som do garaze maju tam vecsinou VW a hovorim nech zije alfa alfa je jak 4vw, ze nejdes do pice ! :) Maria, boh, kristus, pica kurva jebnuti drbnuti taliani kombinacie tychto slov v spojitosti s alfou bezne u nho, ja sa na to vzdy smejem no uprimne, pretoze on jednoducho sa tomu rozumie a ma skusenosti a vlastny nazor preto mu narovinu a vazne nebudem nikdy tvrdit ze pocuvaj, ty sa mylis... Lebo je to technik jak ma byt a ked som ju isiel kupovat vedel som co si mysli o alfach a hovori ze ake auto chces ? ja ze alfa156, ze pre boha pica hajzel v pozlatku spinava talianska kurva jebem celych talianov, hovorim ze krasne auto, on ze ked sa na to pozera tak to "lahodi oku" :))) ale tym to konci. Hovori ze on tam mal tolko a156 ze to uz ani nespocita a kazdy co to mal na to nadaval a ich vyjebane skurvene ramena a napravy slabe ... Hovorim ze ale ja nechcem benzinovu tie sa zadieraju, chcem jtd 1.9 lebo 2.4 je tazka na prednu napravu, a 77kW lebo ten je s nich najspolahlivejsi, on ze :))) ty kurva jedna ty chces len tu smotanku si zliznut :) to len tak bokom ze jednoducho nechcem to inde nez co vidim. On chcel sice za rozvody 50eur a za zotrvacnik tusim 100-150, ale nechcem to, lebo neuvidim co v buducnosti si usetrim vlastnou robotou kedze tato znacka u mna zotrva nejaky cas mojho zivota a chcem sa ucit. debil som neni som sikovny takze si myslim ze to zvladnem, len nechcem to dodrbat. Inak menil som zhavice a ani jeden mi neostal vnutri, co nebudem riskovat pri tychto veciach, kde sa moze podrbat nieco ze si skody narobim.
20.12, 8. 9. 2011, odpovědět