http://www.tipcars.com/magazin-poradna-mazda-323f-mrkacka-2454.html# alfy su zmrdane vyjebane kurvy, jeden to najlepsie napisal ze ked to vidi ma tiky v oku a rozjebal by to z bazukou. Odkazujem vsetkym co idu proti tymto nazorom nech neklamu a daju sa liecit s pripadnej agresie. su to talianske sroty, twin spark je pojazdny crep a kto to mysli vazne a stara sa o to je naivny blazon.
21.49, 18. 5. 2012, odpovědětNěkteří zatvrzelí alfisté jsou na kritiku motorů TS alergičtí a problémy v lepším případě svádějí na laxní údržbu a obecně technickou „negramotnost“ obsluhy, v tom horším dokonce žádné nepřipouštějí… Nicméně to, že se auta s motory Twin Spark 16v poměrně rychle a v úctyhodném počtu nahromadily na vrakovištích lze jen těžko přehlédnout a nebo svádět na záhadně velkou koncentraci blbů za jejich volantem. Jaký je přesný poměr mezi množinou „zdravých“ a množinou vylágrovaných, zadřených, potkaných či na ultimo opotřebovaných motorů asi nikdo neví, moc lichotivé číslo bych ale nečekal.
22.12, 18. 5. 2012, odpovědětukaz mi jednu znacku, ktora nikdy nemala konstrukcne chyby aspon na jednem type motora
23.52, 18. 5. 2012, odpověděthonda 94
7.52, 19. 5. 2012, odpovědětna druhej strane ale co je v srdci tomu nerozkazes, a u mna 156 aj za desat rokov, dokonca ze nebude uz dostupna v dobrom stave je na lutost. 159 nechcem ani zadarmo. ten interier je tak skurvena hranata kopia 156 ze absolutne nezaujimave neoslovuje to nijak. Twin spark ma drazdi ked uz tak 2.0 ale keby ta ojnica vyletela spodkom cez vanu a vidiet to nech clovek ma nejaku radost ked uz to kupi. samozrejme twin spark ako motor co ma vozit je zufalstvo ako s kurvou zit s tym ze sa nebude kurvit. JTD su neni cuore sportivo, TS zase cuore schrotivo. Keby ten vyjebanec co skonstruoval a navrhol TS 16V neskurvil veci co sa podrbavaju dnes by to boli motory na urovni co maju hondy civic. Skoda, ale este vecsia ze taliani vzdy vsetko pojebu. ak to kupi vw nebude to mat uz to caro. Taliani preberte sa nicite alfu. Bol som v italy ani ti to tam nechcu bud vysavacovo vyzerajuce lancia alebo nemecke vw audi ... Hlavnemu kokotovi fiatu ze robi 159 vrasky na cele s vahy, neviem v com bol problem prototypu tieto veci vylepsit a upravit. ani ms nevyda windows tak vyjebany ze by sa za to hanbili, ked sa skurvil millennium tak prislo aspon stabilne a rychle XP, potom pojebana pomala vista, teraz lepsi w7, a super rychly windows 8. Taliani svojim pristupom dojebali co sa dalo a pan Nicola Romeo sa otaca v hrobe cely cas.
12.58, 19. 5. 2012, odpovědětcesko - slovensko 6:0 :-D)))
13.23, 19. 5. 2012, odpovědětmam si s toho zacat honit kokot ?
17.30, 19. 5. 2012, odpovědětnechce sa mi, vyhon si ty. ze pozdravujem mamu
19.58, 19. 5. 2012, odpovědětmam na to chalanku. tak di do tego :-D)))
20.03, 19. 5. 2012, odpovědětchalanka je otec v sukni ? to uz je moc ne ?
21.10, 19. 5. 2012, odpovědětpeterJTD Ty jsi neskutečný VŮL
6.53, 20. 5. 2012, odpovědětneries pičovyny, je to stara talianska mrdka, nechapem preco ten kto ju ma /ja/ neni jebany tak ako ked to napise kto ju nema, oni maju pravdu sice s pocutia co sa lahsie popiera a dany jedinec je lepsie uzemnitelny ako ten kto ju ma. Ono nema to az taky super vzhlad ale kedze neni od tejto znacky nieco tak silne ako tento model, tak chvalime co mame :). Talianska mrdka v kazdom servise ma s tymto autom vysmeju. Co uz cuore nadrzantivo. Po tych rokoch je kazda rozjebana preto to navodzuje dojem ze je to total pica car. ale samozrejme jebu sa aj ostatne. No twin spark je jednoznacny vrak casovana bomba kedy sa to zadre.Tym padom sa potvrdia nazory inych. JTD forever.
9.55, 20. 5. 2012, odpovědětze se du vzdycky zjevi nejakej Slovak a zacne sem trollovat takovyhle slinty? Vy to snad mate v genech nebo co...
16.14, 20. 5. 2012, odpovědětohladom CZ by som bol presnejsi len by sa mohol niekto urazit a robit vyhrazne sceny. Mozem vsak povedat ze s pohladu celku som hrdy ze som slovak.
16.23, 20. 5. 2012, odpovědětChlapče ty jsi hrdý, že jsi Slovák? Tak to teda všichni ti slušní a pohodoví Slováci co se pohybují okolo Alf a vůbec všichni tví krajani musí být na špagát z toho, jaký ty jsi vůl. Jsi ostuda celého slovenského národa. Slovehsko a Slováky mám rád, ale za tebe bych nedal ani zlámanou grešli. A jsem si jist, že tví krajani se za takové pitomce, jako jsi ty z celé své duše stydí. Ono již výrazivo, které používáš svědčí o nepříliš vysokém vzdělání a potažmo napovídá cosi i o IQ. A už buď hodný chlapec a neotravuj.
18.14, 20. 5. 2012, odpověděttiez ta mam rad a ruku do ohna by som dal ze si neni kokot jebnuty, je to vidiet s tych reakcii. Hlboko sa ospravedlnujem ze som ta znekludnil a pokazil ti nedelu. Nemozem pisat k veci na tvoje kecy kedze je tu trestno-pravna linia ktoru clovek aj v ramci slobody nemoze prekrocit. O tej slobode je to tak ze toto forum je moderovane nejakym administratorom a ten moze riesit tieto veci pokial on nezasiahne neurobim s tym ani ja ani ty nic, je to jeho. No a moje a zaroven aj tvoje je slobodne vyjadrovanie. Tak sa drz tej linie a mam ta kde ty mna ja 2000x +1. ps som hrdy ze som Slovak ale neznamena to ze sa stotoznujem s tym ake to tu mame, je to s ineho uhla, my tu mame takych fest na ktorych nemam. Takze tvoje afektivne hodnotenie je mimo toho co si chcel povedat. ALe povedal si za seba viac, no mna to nezaujima. Hon si alebo skap mne je to jedno.
18.32, 20. 5. 2012, odpovědětk tomu vzdelaniu ani tam si sa netrafil, akademicke vies co to je ?
18.41, 20. 5. 2012, odpovědětked chces dokazat ze si hodny chlapec napis Karlovi :), administrator for a da ti potom cucu!
19.12, 20. 5. 2012, odpovědět