možna vas všechny zklamu ale alfu už nikdy nechci horši auto sem nikdy neměla hodně mě zklamala 156 ty opravy a těch peněz vraženych nikdy vic už alfu ted mam peugota 406 a vuz je naprosto spolehlivy a navic pořad hezky myslim si že i ten fiat je daleko lepši než alfa
10.40, 10. 6. 2007, odpovědětHmmmmm, topřééé, to je taky názor! Tak ať i nadále žabičky z vesela kuňkají a šneci se pečou ve franouzském kotlíku :-)
10.59, 10. 6. 2007, odpovědětKolik alf si do ted mela ? Dostala si nahodou spatny kus a odsuzujes celou znacku ktera ma stoletou tradici :)
11.28, 10. 6. 2007, odpovědětAlfa je pro nadšence, nikoli pro konzumenty.
11.38, 10. 6. 2007, odpovědětDoma mám 156 i Punto .Punťa zatím funguje na 101% a na alfika poprvé za 3 roky a ujetí cca 50tis první oprava :) !Já jsem spokojen ;) ! Ať ti slouží frantík... :)
11.41, 10. 6. 2007, odpovědětdajte žene do ruky hocijaké auto a za pol roka ho totálne zničí, či už je to audi alebo bmw, a nieto ešte alfu
13.56, 10. 6. 2007, odpovědětbla bla bla proč všichni chlapi si myslí,že ženské mají v rukách .......... To se musím teda zastat ženských ,že chlapi jsou někdy větší trýznitelé aut než ženské. Tak proto neházejte všechny ženské do jednoho pytle ,jsou ženské které to mají prostě v krvi a jsou ženské ,kterým patří do ruky něco jiného než volant.
23.25, 10. 6. 2007, odpovědětPako
16.39, 19. 10. 2007, odpovědětmáme to samý jako čmelák a vše je ok. Taky alfu a punťu. Punťa žere jako zapalovač a je bez problémů Alfu bych už nikdy neprodal. Nikdy jsem nebyl na italská auta a teď už jiná mít nikdy nebudu.Měl jsem francouze a za peníze na opravách bych měl už AR 159.
13.57, 10. 6. 2007, odpovědětaj to je nazor, ja mam uz tretiu alfu a to jazdim denne takze najazdim dost vela a zatial nikdy nesklamali a pokial viem tak aj tie co som mal jazdia doteraz a ziadny velky problem az na beznu udrzbu a mensie opravy...ak si myslis ze frantik je lepsi tak sa ozvy po najazdeni neakych 100000 km a potom uvidis kolko ta vyde jeho udrzba...prajem ti aby ti co najdlhsie vydrzal bez problemov aby si uz nemusela odsudit dalsiu znacku... takze vela stasnych a bezudrzbovych kilometrov ;)))
18.42, 10. 6. 2007, odpovědětHele, provokatére, nestyď se za mail.
22.14, 10. 6. 2007, odpovědětno já mám alfu rok a zatím uplně super.
22.27, 10. 6. 2007, odpovědětNo nejhorší auta jsou ty co se kazí...ať je to BMW nebo Mercedes či Škodovka...Alfa je moje čtvrtý auto a před tím sem měl škodovku 100L pak peugota 106..toho sem nemohl ustát ...vydržel u mě měsíc pak Fiata punto...s tím sem najel 140tis km...a chtěl jen benzín a olej,filtr....absolutně bezproblémový auto a ted mám 156 SW...s tou mám najeto zatím do 10tis a zatín bez problémů. Fakt to záleží kus od kusu.....kazit se může každý auto....de o to jakej kus koupíš jak s ním jezdíš a jak se o něj staráš.....
9.16, 11. 6. 2007, odpovědětproste trefila spatnej kus..takovej muze trefit u kazde znacky... jinak k tem ridicum Muz vs. Zena ..myslim si ze zeny , teda krome odrenych kol od obrubniku auto setri vic nez chlapi...ti porad zkousi jak to jede..jestli predjede ochcavku v TeDeIcku, jestli to sedi v zatacce....a takove testy vetsina zen nedela...
9.41, 11. 6. 2007, odpovědětTo by mě taky naštvalo, nerozumět autům a vysypat spoustu peněz za nějaký ojetý šrot - není potom divu, že se auto jenom kazí a že to stojí spoustu peněz, ale léčit si svoje komplexy tady a takhle ... ?
16.19, 11. 6. 2007, odpovědětTady se čas od času vyskytne takovejhle stupidní článek a spíš mi to přijde jako óda na oživení stránky. Jestli si někdo koupí alfu z bazaru, tak je devadesáti procentní šance, že mu to do roka klekne. Na co se dá v českých bazarech narazit to je vážně unikum! Ty alfy za to ale nemůžou. Můžou za to jen vychcaný zmrdi, kterejch sou čechy plný! Lidi jsou tu ale nepoučitelný a zdá se že si na to každej musí přijít sám. Nedávno jeden můj bejvalej spolužák za mnou přišel a říká mi, "ty máš alfu viď? to je krásný auto, já si ho chci taky koupit," svěřoval se, tak jsem mu povyprávěl jakou práci to dalo mě sehnat tohle auto v dobrym stavu a v jakých cenových vodách se musí pohybovat, aby pak nelitoval. Samozřejmě si to udělal podle svého. Alfu si koupil, dokonce pro ní nemusel ani moc daleko a stála ho jen stotřicet tisíc. V současnosti je auto na dvoře jednoho servisu, páč mu padnul motor... Alfy jsou nádherný stylový auta, ale když si je chtěj kupovat socky, tak to nemůže dobře dopadnout.
18.55, 11. 6. 2007, odpovědětno...socky... nemusela se snazit usetrit (u tvyho kamose to beru)...proste smula na kus, nebo spis na predchoziho majitele...ja do ni ted taky zacinam cpat vic penez nez bych chtel a to jen kvuli tomu,ze predchozi majitel (nebo spis servis) neudelal par veci poradne a zjevne se k ni nechoval zrovna dobre a ted se to zacina po roce projevovat...- a to jsem opravdu nejlevnejsi kus a ani z bazaru nebral ;-) ale stejne bych nemenil :-) Holt smula na kus, ne na znacku Klarko ;-)
21.08, 11. 6. 2007, odpovědětJanyh, já nevím co máš pořád s těma sockama. Jestli chceš jako machrovat že máš nějaký love tak si to uži, ale mě takový frajírci lezou akorát krkem. Já mám taky Alfu koupenou v autobazaru a jezdím s ní 1,5 roku. Dal jsem za ní 170000 a nacpal do ní asi 15000 a to jen za svíčky, ložisko a ramena. Mám jí dotaženou z belgie a je bezproblémová. Ty tvoje články tady to je mazec. Pa Pa
9.07, 12. 6. 2007, odpovědětnejde o socky draku. Já koupil alfu za 99 tisíc!!! Mám jí rok. udělal jsem co bylo potřeba (olej, rozvody.....bla,bla,bla) Najel jsem s ní od listopadu 16 tisíc a vše je v cajku. Jen jsem přišel na to že byl stáhnutej tachometr. je to 156 v kůži, dálk ovl. centrál, zrcátka okna vepředu i vzadu v elektrice, mlhovky....... jediný co mi chybí je loketní opěrka. No a všř tomu že těch 16 tisíc jsem nenajezdil v klidu ale hodně svižnou jízdou!!! A auto? je ok!!!!! Takže nemluv tady laskavě o sockách, ale o lidech který tě natáhli a o blbečkách co se nechali natáhnout a pozdeji zjistili co koupili. Nic proti. nechtěl jsem nikoho naštvat, ale to že auto nestojí 150 tisíc neznamená že je ok!!!..... ČAUVEC
22.36, 11. 6. 2007, odpovědětklarko jdi do píčy kdy ž neumíš jezdit autem tak si nekupuj alfu romeo
23.43, 11. 6. 2007, odpovědětti jdi do pici ty kokote
0.26, 12. 6. 2007, odpovědětPřátelé! Ty vulgarismy jenom dokazují, že jste dost omezení. To se nedokážete povznést nad takováhle záležitosti? Nevím proč by měla Klára chodit do té částí ženského těla, kterou máme mimochodem všichni tak rádi, jenom proto, že se jí sralo auto? To, že to byla zrovna Alfa, je věc sice nemilá, ale stejně tak to mohlo být auto jakékoliv značky. Já jezdím 156 necelý rok a zatím v poho. Samozřejmě mě něco stály opravy, ale typu: termostat, váha vzduchu, výfuk ... Prostě věci opotřebované provozem. Mohl bych jmenovat případy z mého okolí, co kdo zažil se svým strojem i věnlasných značek, ale myslím, že to nemá cenu. Klárko, žij dobře, jezdi bezpečně a ať ti Pažout slouží.
21.50, 20. 10. 2007, odpovědětsouhlssim s venousem...ja koupil predloni 2.4 JTD za 130 tisic...dost lidi rikalo ze je to blaznovstvi a ze se to vysype,ale nastesti se to nestalo..mam najeto asi 30 000 a zatim zadna zavada,krome beznych veci -naplne,filtry,ramena,baterka...byla bouchla na predek..s tim jsem to kupoval...a nejaky blbec tam blbe dal rozvody a casem mi skocily...ale stacilo to dat zpet...pak jeste napinak klinoveho remene nekdo rozhybavala a smozrejme ho urval,tak ten jsem musel koupit,ale jinak alficky slape jak za mlada...akorat teda drnic retez olejoveho cerpadla=klasika
7.48, 12. 6. 2007, odpovědětDíky za názor odbornice, ale radši budu věřit TÜV něž Tobě, pokud se neurazíš. Já mám Alfa přes 3 roky a jsem velmi spokojený. Ty nejsi Alfistky, proto jí nepromineš nějaké ty vrtochy. Je Ti jedno jestli sedíš v Alfě, Peugeotu, Renaultu....Škodovce. Jo a ještě k Tvému vysoce fundovanému názoru na Alfy...posílám Ti link na report TÜV, dej si vpravo "srovnání s jiným modelem" Alfu 156 a uvidíš, že v porovnání s Tebou vychvalovaným P406 na tom není o nic hůř! Ciao!!!
15.47, 12. 6. 2007, odpověděthttp://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/index.php/tuv-model/peugeot-406
15.47, 12. 6. 2007, odpovědětChem si kupiť ojazdenú 156 a neviem či nespravím zle. Skaždej strany iný názor. Dosť krát som počul, že to je kazové auto, ale mne sa tomu nechce veriť. Je pravda koľko ludí toľko chutí, ale fakt sa bojím aby to nebolo moje prvé a najdrahšie auto. Z pohľadu vyzorového by som asi nič iné nekúpil je to proste nádhera
13.42, 1. 10. 2007, odpovědětSory ešte raz. Chem si kupiť ojazdenú 156 a neviem či nespravím zle. Skaždej strany iný názor. Dosť krát som počul, že to je kazové auto, ale mne sa tomu nechce veriť. Je pravda koľko ludí toľko chutí, ale fakt sa bojím aby to nebolo moje prvé a najdrahšie auto. Z pohľadu vyzorového by som asi nič iné nekúpil je to proste nádhera
13.43, 1. 10. 2007, odpovědětMy máme alfinku z bazaru už rok a nemůžem si na nic stěžovat, opravila se ramena, vyměnila brzdovka a rozvody. Kdyby nám ji nějakej dobrák na parkovišti nenaboural a neujel, tak ani nevíme, že potřebuje nějaké zvláštní výdaje .....
14.22, 1. 10. 2007, odpovědětNechci se s nikým přít o to, které auto je lepší a naopak. Sám vlastním již třetí alfu, momentálně jezdím s AR 147 2,0TS 25tis.km najeto a to auto super! Co jsem nikdy nedělal je šetřit na údržbě a kvalitních olejích. Sám používám 10W-60 a to je základ. Kdo chce šetřit ať jezdí škodovkou.
15.08, 1. 10. 2007, odpověděttoto tu uz niekto skusal napisat .to je ako ked prilejes benzinu do ohna.ked si si kupila hajtru na ktorej sa odbavilo neviem kolko ludi tak mas co si chcela.a ja osobne by som nejakej holke neodporucal alfu pokial nevie otom aute co by mala vediet
15.09, 1. 10. 2007, odpověděttvoja alfa je dobre auto ale chyba je v medzikuse medzi sedackou a volantom.
15.12, 1. 10. 2007, odpovědětALFA to je srdeční záležitost,sypat se může kus od kusu auto každé značky....ale ALFA ti to vrátí vášní a pocitem, který ti dá málokterý francouz nebo nemcour, to je bez debat a kdo ma ALFICKU jen jako kus auta-jako kazde jine, at radeji tim autem ani nejezdi, ten si vubec ALFU ROMEO nezaslouzi !!! :-)
16.35, 1. 10. 2007, odpovědětJajaj,holka asi nerozozná auto od slimákožrúta.Vieš,dievčatko,ALFA sa pilotuje,a to ťa v tvojej autoškole asi neučili.Tak "ať se pěkně plouží ten tvúj hlemíždík,slečinko"
17.16, 18. 10. 2007, odpovědět:-DDD , hele , kdyz tak ziju s tou alfopu, pripada mi jako nafintena krasna slecna, ktera ma porad nejaky reptani a furt se ji neco nelibi .. proste krasna holak, ale vubec neni vhodna pro zivot ... ;-)
8.58, 19. 10. 2007, odpovědětja mam uz 2 alfu predtim sem mel 1.8ts a fakt kalamita ted mam ciplou 2.4jtd 180ps a uz rok leju jenom naftu je SUPR
16.21, 19. 10. 2007, odpovědětMám rozbitou alfu romeo 146(nárazním,kapota,chladiče,světlo)jinak krasavec.Má cenu ji zpravovat nebo je lepší alfa 156.Díky za názor
17.54, 19. 10. 2007, odpovědětKoupil jsem si jetou alfu 146 r.v. 1999 1.4. twin spark najeto 130000km.Co ten motor?vydrží něco?je dobrý?a na co si mám dávat pozor?.Děkuji
17.56, 19. 10. 2007, odpovědětno ja jsem opravdovy fanda italskych aut!!! ale po mojej zkusenosti a moji alfou 156 2.0 uz nikdy tohle auto nechci ani vydet!!!!!!!!!!!!! no tahle krasku sem koupil pred 4 roky no krasa najeto 36 000km za 315 000kc a uz sem do ni jen na opravach dal tak 60 000kc a ted ji mam doma v garazi a mam spatny motor!!!!!!! ma najeto 121 000km a je normalne v prd..i!!!!!!!!! tak uz zadnou alficku uz niky nekoupim!!! a to jsem uvazoval o 159 brrrrr!!!!!!!! strasne me to zklamalo!!!!!!!! ale opravdu moc!!!! a budu muset udelat generalku celeho motoru a urcite si ju necham ale jen na nedelu!!!!!!! prece ji ted neprodam nekomu za 80 000kc !!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.28, 20. 10. 2007, odpovědětproste .. alfa = rozmazlena kraska ... vzdyt to pisu porad ... :-D
16.43, 20. 10. 2007, odpovědětOvšem otázka je,proč se ti ten motor podělal.Jestli jsi tam měl dostatek oleje,neprorazil vanu,měl dělaný rozvody,nebo nebyla zanedbaná údržba atd.Co se ti s ním stalo?
20.25, 20. 10. 2007, odpovědětje to pořád dokola. Můžete tady napsat tisíce reakcí, a lidi, kteří mají předsudky vůči italským autům, stejně názor nezmění. Všechny auta se serou, záleží na kuse. Já si kupuji auta podle toho jak se mi líbí a ne podle toho, co napíše nějakej zaujatej čuryplesk v recenzi. Na druhou stranu, buďme rádi, že Alfu nemá moc lidí nechce, v opačném případě by to dopadlo jako s Octávkou nebo Passatem, měl ji každej vocas. Klárka měla bohužel smůlu, chápu ji, neměla k Alfě ten správný vztah, jinak by si ji koupila znovu. S tímhle stylem za chvíli odsoudí všechny značky, nevím, co si pak koupí za auto-:)
22.24, 20. 10. 2007, odpovědětahojky no ma alfa mela uplne vse nove rozvody svycky lambda vaha kabely olej no proste vse vzdy pravydelne menil!!!!! no a ted me stoji v garazi a za studena jde motor normalne ale jak se zahreje tak tam neco klepe takovej kovovy zvuk brrrrr......no jeste vubec nevyv co stim je ale prej asi klikovka nebo ojnice ale to budu muset delat celej motor!!!!!! a zasej penize a nemale!!!!! ale je to laska!!!! tak budu muset ji spravyt ale asi az na jaro???? cus alfaci!!!! no asi smula!!!! no vzdy sem mel italy a vzdy v poho az na Alfu!!!!!!!!!!
11.03, 21. 10. 2007, odpovědětsmula priste vvice stesti
16.27, 28. 10. 2007, odpovědětalfa rozhodně není špatné auto jen bohužel není blbůvzdorné jako bundes a japonsko pokud někdo chce koupit auto aby se mu nesralo at si koupí nové. a to se mu odvděčí podle toho jak se o něj bude starat. nelze zjistit jak se o auto staral předchozí majitel a u koho ho servisoval každá ojetina je problém - a francouze bych asi moc nevyzdvihoval s tou výdrží to taky nemaj nejlepší a pro mě alespon ty auta nemaj jak podotknul jeden muj znamy "koule" tím myslel uspokojí ale nenadchne
18.24, 30. 10. 2007, odpovědětCuore Sportivo.......Alfa Romeo
0.32, 11. 11. 2007, odpovědětforever
17.34, 16. 11. 2007, odpovědětMilá Klárko, Jestli jsi zamendrákovaná, tak prosimtě své mendráky zděluj tomu od koho jsi si ten šrot koupila a ne na tomto webu, kde na tebe nikdo není zvědavej ! !
18.49, 16. 11. 2007, odpovědětDijak
19.11, 9. 4. 2024, odpovědětGradbeni tehnik
5.16, 24. 4. 2024, odpovědět