Zdravím všechny na alfa klubu, konečně jsem koupi 156kuGTA jen mi po pár dnech ježdění začínají občas mizet informace z displeje p.počítače. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Né že by zmizeli uplně..po dotknutí se displeje prstem tam zas na chvíli jsou... Díky za jakoukoli informaci. Vašek
21.39, 28. 3. 2013, odpovědětslyšel sem,že do roku 2004 trpěly displeje na teplo,doporučeno koupit ten,z faceliftované...
19.49, 25. 4. 2013, odpovědětSpatnej kontakt displeje. Pomuze rozbrat a vypodlozit.
23.13, 25. 4. 2013, odpovědětAhoj.Můžeš to,prosím Tě,blíže vysvětlit jak vypodložit?Obecně panuje názor,že obraz displeje se ztrácí kvůli zahřáti.Aby se neztratil úplně,tak musí být v létě zapnuta klima,která displej ochlazuje.A taky by mě zajímalo,odkdy to funguje.Prý rok 04 by měl být ok.Neví to někdo přesně.Dík za upřesnění
18.02, 26. 4. 2013, odpovědětJak to funguje netusim, jen jsem napsal vlastni zkusenost. Mel jsem proste spatny kontakt. Lepsi je vyzkouset i jinou moznou variantu, nez rovnou shanet novej displej.
9.12, 29. 4. 2013, odpovědětO víkendu jsem to měl rozebrané(strašná drbačka,hlavně montáž zpátky) a nic zajímavého jsem nepřišel!Zítra to dám známemu,co se takovými věcmi zajímá a uvidí se,na co přijde!Jinak já má problém vyřeš,jelikož jsem koupil pc r.v.12/03 a jede absolutně bez problémů!I ta celá kaplička vypadá trošku lépe,jelikož displej toho pc je na výšku poloviční,než ten starší.jinak jsem ho koupil za suprovou cenu.jestli bude mít někdo o ten můj starý zájem,tak ho prodám za slušnou cenu.Je plně funkční,jen se vinou tepla ztrácí displej,takže v létě pomůže jen klima,sám o sobě se hodně zahřívá!
12.18, 29. 4. 2013, odpovědět