Ikdyž už Alfu nemám, nedá mi to a musím se podělit. Měl jsem jí 5 let, měl jsme z ní radost, choval se slušně, něco do ní nasypal, ale jezdila dost slušně. Ale je to prostě jebka a teď jsem si pořídil BMW 3, stejně velké a motorově stejně výkonné. Nedá se srovnat, že se sere všechno. Jenže Alfa se sere furt, furt něco! Teď mám řetěz rozvodu, prostě pohoda za stejný peníze, nějaké dodělávky a klídek. Co z Alfou? Jen strach, že mě to někde může nechat, háklivá na olej, pořád kontrolovat, ikdyž jsem dolejval 1l do výměny, ale tady prostě klíd a náhon na zadek, čili zádný auto pro slečinky, jako je ochcávka, VW a Alfa na předek. Jak píšu, sere se všechno, ale Alfa se sere furt!!!!!! si to tady užijte na to vašem slavným fóru a s Alfama, už nikdy mi to nesmí do baráku a ani před barák!!!!
9.10, 30. 7. 2013, odpovědětTak hlavně že se ti ulevilo, hodně štěstí s BMW.
11.12, 30. 7. 2013, odpovědětNo mě taky alfa už do baráku nevkročí, já šel pro změnu pro auto k Francouzsky automobilce a taky jsem na výsost spokojen
13.14, 30. 7. 2013, odpovědětJa taky. mel jsem alfu 2 roky a nakonec sem ji prodal pod cenou protoze to nikdo nechce. Ted mam golfa a nejvic spokojenost. Alfa byla dobra ale porad neco a docela dulezity veci cili ne ty bezny. Jsem spokojenej a alfy uz nejsou hit.
21.25, 30. 7. 2013, odpovědětMěl jsem dva Oply. Jeden super auto bez investic, na druhym furt něco. Měl jsem dvě Alfy, první absolutně bez investic, druhá už něco málo spolkla. Víceméně šlo ale jen o nedostatky v údržbě od předchozího majitele, co se k auto choval jako prase... Nedá se to takto zobecnit. BMW má taky svoje mouchy, ale buď jsi na ně ještě nepřišel a nebo sis prostě koupil zrovna jeden z těch lepších kusů.
8.24, 31. 7. 2013, odpovědětSvatá pravda a stačí mi gumička do klíčku. Banální věc a ortavuje život!
12.16, 31. 7. 2013, odpovědětJe legrační že snad každý kdo kupuje alfu tvrdí že nemůže najít pěknou za dobrý peníze a když jí prodává tak má vždycky tu nejhezčí a nikdo jí nechce koupit za tu super cenu. Já za posledních 6mesícu prodal asi 45ks alfy romeo a prodávají si pěkně. :)
15.27, 31. 7. 2013, odpovědětJe to legrační, každý den se totiž narodí nějakej pitomec, který to koupí. Vždyť by neměli mechanici za co žrát!
15.48, 31. 7. 2013, odpovědětServisy u nás jsou plný Škodovek, VW, Fordů... je to logický, těch aut je v ČR nejvíc... Nicméně to ale nepotvrzuje ono pravidlo, že co koncernová auta jsou takřka bezporuchová a Italové se serou. To by to totiž v těch servisech vypadalo všechno jinak. Kolega v práci má Fabii a taky už s ní byl v servisu kolikrát, ale říká že je to běžná údržba, běžné závady. Ano, je, proč to ale dovedou majitelé německých značek uznat jen u německých aut a ne u aut francouzských nebo italských? ;-)
7.57, 1. 8. 2013, odpověděthonza ked si ten co tu prezentoval tie stavy chorej mysle spolu s alfou, mozem povedat ze ak sa ti bmw nesere tak aspon ta mozno trochu vylieci. CO sa tyka alfy romeo :), kto nemal nevie, kto mal herku TS tak tiez nevie, kto mal alf ako ja vie, vie to ze su to super auta. Nie je kupa alfy kupou auta ale zasluzenym osvietenim duse ako pokoj a radost pre nu, nervy neviem ktora potrapi ... Nijaka pretoze ak sa clovek rozumie urobi na nej VSETKO. Podla mojich osmich co som mal to usudzujem ze ani jedna nebola nijaka jebka. TS su ina kategoria, k tomu poviem ked to zralo 1L 1000km od vyroby tak tento debilny narod s tych co to mali 90 percent ani nevedeli ze nieco take existuje, ze ts zere olej. tym padom je ich tolko zadretych. Najkrajsie, najstylovejsie, technicky vyspele v dobach kde ostatne znacky ani len nevedeli /common rail italian idea/, to iste dve sviecky na valec ako dlhorocna technologia znacky na ktoru nikto nema. Som rad ze ste niektori odisli k nemcom, aspon vam to nebude stat pred domom a kazdy pozerat ze e e e e alfa, nerobite hanbu znacke. honzo chod otravovat na bmw forum, nikdy by som si nemecke auto nekupil, s principu ze som na talianov, a u nich len alfa romeo. Nicola Romeo dakujem ti.
8.27, 1. 8. 2013, odpovědětPro ty co si pořídí golfa, .. nebo prostě auto, který jezdí po našich cestách mraky. Mám pro vás supr typ: trabant taky jezdí a nemusíte se strachovat o kastli že vám zrezne :D:|D
11.05, 1. 8. 2013, odpovědětKolo taky jezdí a když neupadne špapačka, tak je prakticky bezporuchové :D
11.41, 1. 8. 2013, odpovědětPro PeterJTD. V tý době ano, ale uvědom si, že to je rok 1998 a dnes je 2013 ty čoboláku! Ty si chorý a chorý je každý, kdo má Alfu - teda pardon, jako Vy STARÉ!!!!!!
12.04, 1. 8. 2013, odpovědětKaždej nepotřebuje a nemá na to si kupovat auto nové a nebo zánovní a proto si koupí auto ojeté. Pokud si kupuje naftovou ojetinu střední třídy kolem roku 2000, pak za dané peníze nejde sehnat lepší s ohledem na pohodlí, jízdní vlastnosti, spotřebu a i celkem solidní spolehlivost a ještě relativně zajímavý vzhled.
14.55, 1. 8. 2013, odpovědětTo je fajn, ze je zas o jednoho troubu v Alfe min :-)
16.46, 5. 8. 2013, odpovědět