Zdravim alfisti mam dotaz..Mam profoukle tesneni pod hlavou,takze se bude sundavat...chtel bych se zeptat jak je to pak s nastavenim tech vyvazovcich hrideli..Musi se to pred sundanim nejak oznacit?Nebo se tak pak nastavuje spolu s pripravkama?Nebo jak je to?Diky moc za rady je to 156.
14.00, 20. 2. 2014, odpovědětahoj honzo tak po v6 zase twinspark ? to si tam mohol rovno nasrat pod kapotu. bez pripravkov vacky nenastavis, ja samozrejme ano, vazne, ale to je zbytocne tupcovi vysvetlovat. ked nemas torx na sroby na hlavu tak ich odvrtaj. nechapem naco menis tesnenie pod hlavou ked kokot co to bude robit si vypyta spolu s tesnenim ked kupis urcite do 200eur, to je lahsie kupit druhy henten predat akoze si rozpredal alfu nech to niekto kupi, akurat si prehodis motor, co neni problem, tri silentbloky a poloosi. Kto ti tu kurvu podhodil ? je to aj na spz ?
21.50, 22. 2. 2014, odpovědětty si hotový torx na šroby na hlave, ked sa nevyznáš tak čuš a nerýpaj do každého, Honza chcel len info a to je zakázané alebo čo. Tak čuš. vieš čo je to "RIBE" no tak taký klúč potrebuje na šroby na hlave, neviem na isto, ale asi 13-stka to je.
12.50, 23. 2. 2014, odpovědětty jebnuty kokot menil som tesnenie pod hlavou na 2.4JTD a rozoberal som zadrety 114kW TS tak netrep picoviny ty zebrak tupy.
14.43, 24. 2. 2014, odpovědětzabudol si vymeniť to najhlavnešie, svoj mozok
20.23, 24. 2. 2014, odpověděttypicke reakcie primitiva co si nevie nic ine nez cicinu vyhonit a pivo vypit. Zajeb sa niekde ty zasran skurveny
20.30, 24. 2. 2014, odpovědětközösült egy kecske?
20.33, 24. 2. 2014, odpovědětKladka a remenice vyvazovaku sa davaji u 2ts na rysky naremenicich oproti ryskam na vyvazovacem remeni a klike ,klika sedet nemusi ale aj tak musi bit fiksovana na pripravkoch v spravnej polohe to proto, ze remen sa pouziva u vicero znacek, takze sa ti nemusi dostat do ruk zrovna oriskovani na alfu, vyvazovaky ale sedi podle rysek vzdy bez ohledu na sarzi remene.
20.48, 24. 2. 2014, odpovědětmozok sa pise s G. nebud kokot.
0.09, 25. 2. 2014, odpovědětTY si delal leda tak hovno a ne ze si menil teflonek a pruzinu ve variatore , a nejsom madar ty carka klincem na vacke.
15.43, 2. 3. 2014, odpovědětvsetko co hovorim je pravda a zavistivy chudak to bude prekrucat zatoze je lavy debil. Je mi ta luto a ked si pisal v madarcine tak este viac.
18.53, 2. 3. 2014, odpovědět