mám alfu 156 1.8 ts pokud jedu teplota na budiku nedosahne ani na 70 stupni a dokonce spadne pod 50 ale z ventilatoru fouka HORKY VZDUCH at tocim koleckem jak chci studeny nefouka. kdyz stojim teplota na budiku leze pomalu nahoru ale max do 70 stupnu cim to je?????????????
22.01, 16. 12. 2008, odpovědětzkontroluj si termostat asi je pořád otevřenej a koukni se na klapky, asu ti nefunguje ta co reguluje teplý a studený vzduch.
22.10, 16. 12. 2008, odpovědětto bude asi u všech stejný.je to pod přístrojovkou.nevím to jistě ale určitě si sundej boční koberce a kastlík a tam už pak uvidíš dál kde hledat motorky ke klapkám.ale nevím přesně kde je jakej, protože tam jsem ještě neměl důvod šahat.
22.44, 16. 12. 2008, odpovědětMěl jsem úlně stejný problémy, bohužel pro tebe to dělaj dvě rozdílný věci, takže trochu víc práce. To že se ti pořádně neohřeje motor dělá termostat a je zbytečný ho kontrolovat, prostě kup novej a vyměň ho. Ten horkej vzduch z ventilátoru je způsobenej nefunkční klapkou regulace teploty, což může být způsobeno nefunkčním ovladačem na středovém panelu a nebo motůrkem, ktyrý tuto klapku ovládá. Motůrek najdeš z boku středového panelu, kdyz vyndáš přihrádku spolujezdce a boční koberec, tak se dostaneš ke dvěma motůrkům a na ovládání teploty je ten spodní. Dál už je to pak jenom na tobě, ale doporučuju odpojit i ten vrchní motůrek a zkusit prohodit kabely, tím zjistíš, jestli je chyba v motůrku nebo někde mezi ovladačem a kabelem.
6.40, 17. 12. 2008, odpovědětjo a co prosimte ovlada ten horni motor
17.03, 17. 12. 2008, odpovědětTy moturky prodavam za 500kc,tel-739/470094
17.07, 17. 12. 2008, odpovědětTen horní motůrek ovládá směrování vzduchu, na ten pokud možno řadši moc nesahej:-) Mě se směrování ventilace nepovedlo zprovoznit vůbec, mám zaseklí klapky a ten motůrek s tím nehne, takže mi to furt fouká na sklo a na nohy. Než budeš kupovat novej motůrek, ještě zkus rozebrat ten starej, je v tom taková bílá vazelína a občas se stane, že prostě zatuhne a motůrek se nehne, což byl můj problém, po vyčištění to už funguje v pohodě;-)
6.15, 18. 12. 2008, odpovědětNazdar mam podobny problem skusim to tiez rozobrat podla vas...uvidime,,dik
18.36, 21. 12. 2008, odpověděttak už to de ani sem na to nešáhl , prostě to auto poznalo se ho chci zazebrat .lol
19.00, 21. 12. 2008, odpovědětProsim Vas, ako vyzera ten motorcek na ovladanie teploty, kde sa nachadza?
14.34, 16. 7. 2010, odpovědětNevíte někdo prosím co může dělat když fouká u jednoho okruhu dvouz.klima stále konstantní teplota???...bohužel je to na straně řidiče :-(
12.23, 12. 6. 2014, odpovědět